< overview
March 2, 2016

Are you feeling butterflies yet?

De Belgische band Girls in Hawaii schreef er een nummer over en ook automerk Audi liet er zich door inspireren voor hun clip Imagination Meets Engineering. Rorschach is dus nog altijd hip & happening! Ook CKS/FRIDAY liet zich beïnvloeden door de kleurrijke vlinders voor de nieuwste campagne. Let’s dream in multicolor!

Who’s that guy?
De naam Hermann Rorschach doet vast geen belletje rinkelen; de rorschachtest of de rorschachvlinder waarschijnlijk wel. Psychiater Hermann Rorschach introduceerde de beruchte psychologische test in 1921. De methode gaat na wat mensen zien in inktvlekken en geeft daar een psychologische betekenis aan. Zo zouden introverte mensen vaker beweging zien, terwijl extraverte mensen sneller reageren op kleur.

Het principe is simpel. Druppel wat verf op een blad papier, vouw het in tweeën en strijk de verf met je hand open. Op die manier ontstaat een gespiegelde afbeelding op het papier die veel weg heeft van een vlinder.Rorschach_W-20

CKS/FRIDAY x RORSCHAH x MULTICOLOR
Omdat de rorschachvlinders ook gewoon mooi zijn, maakte Isabelle van Canjotto voor CKS/FRIDAY er een afgeleide van voor de gloednieuwe campagne ‘Let’s dream in multicolor’. Voor CKS/FRIDAY heeft ieder individu een eigen persoonlijkheid, met eigen emoties, interesses en dromen. Het is helemaal oké om jezelf te zijn en om je dromen en passies na te jagen. De rorschachvlinder brengt dat verhaal perfect over, omdat de opengevouwen tekeningen door iedereen anders worden bekeken. Een beetje zoals kijken naar wolken.

Nieuwe_versie

Have you seen this yet in our stores?!
Ontdek de nieuwe campagne NU in onze CKS store. Let’s dream in multicolor!

WP_20160226_17_22_33_Prokopie

WP_20160226_17_22_17_Prokopie