< overview
October 28, 2015

BAD HAIR DAY?
NOT ANYMORE WITH THIS BEANIE!

Je kent het gevoel wel: die ochtend dat je hopeloos achter zit op schema, ontdek je dat je haar echt niet goed wilt zitten. Pure horror! Probeer te redden wat er te redden valt, door gebruik te maken van deze handige tips.

Oké, je hebt waarschijnlijk niet echt de behoefte om er altijd en overal piekfijn uit te zien en je overleeft heus wel een bad hair day, maar toch… Liever niet! Met deze tips ben je in no time klaar om zelfzeker de deur uit te stappen.

Als je haar maar goed zit. - alle vrouwen, wereldwijd

– Nog 10 minuten tijd

Spring snel onder de douche, was je haar en droog het weer in model.
Grote kans dat je haar nu wél goed zit.

– Nog 5 minuten tijd

Sluik haar? Maak er snel een paar losse krullen in met een krultang.
Wat haarlak om de boel te fixeren en je ziet er meteen dat tikkeltje beter uit.

Wild haar? Kammen! Vlechten! En de boel vastbinden met een elastiekje! Instant losse en spontane doch elegante hairdo: check!

– Nog 2 minuten tijd

Investeer in een goede droogshampoo. Het klinkt als iets dat je enkel op campings gebruikt, maar think about it… Dankzij droogshampoo heb je amper 2 minuten tijd nodig én je haar krijgt er een instant volume boost door.

– Nog 1 minuut tijd

Maak een hoge paardenstaart en geef je lippen wat kleur.
Door het accent te leggen op een ander punt, valt je bad hair day stukken minder op.

– Geen tijd meer

Trek een stoere beanie over je hoofd, combineer hem met onze Hollywood cardigan, breng wat mascara aan en je dag kan meteen beginnen. Geen kat die vandaag zal merken dat je haar niet goed zit én je ziet er ook nog eens extra hip uit. Winning!