< overview
October 8, 2015

BRUSHBAR + CKS = A FABULOUS COLLAB
TO BE CONTINUED

Het valt op: in Hasselt zijn heel wat ladies de laatste dagen opvallend en oogverblindend vrolijk. Hoe dat komt? Brushbar plantte een pop-up neer in de plaatselijke CKS-etalage en gaf iedereen die het wou een free & easy new look: leuk kapsel, bijpassende make-up en – of course – een glaasje bubbels!

Dat de Brushbar geen alledaags kapsalon is, ontdekten we al in het interview met Eli. Deze dame maakt er namelijk haar persoonlijke missie van om élke vrouw een goed gevoel te geven – ongeacht leeftijd, size & looks!

Haar concept is uniek: in de Brushbar ga je niet langs voor een knipbeurt of kleuring, wél voor het brushen van je haar en een verfrissend laagje make-up – en dat vergezeld van een drankje en/of hapje aan de bar.

Op zondag 4 oktober landde de Brushbar in de etalage van de Hasseltse CKS-winkel. Wie het wou, kon zich in de watten laten leggen door Eli en haar team. Verschillende dames gaven zich over aan de professionele handen van deze amazing brushing lady en niet veel later keken ze verbluft naar het resultaat in de spiegel!

De reacties waren unaniem…

Dit lijkt me geweldig om nog eens te doen met al m’n vriendinnen samen: gezellige quality time, een glaasje bubbels én er dan fabulous uitzien, kan de avond nóg beter starten?

Me-time is méér dan belangrijk, maar soms vinden we er gewoon even de tijd niet voor. Eli is het daar mee eens, maar “wie geen tijd heeft, moet tijd maken” drukt ze ons maar wat graag op het hart. Één moment alles aan de kant zetten en enkel aan jezelf denken: het hoeft zelfs niet lang te duren.

Over quality time met jezelf gesproken… een new look aangaan sluit daar naadloos bij aan. Een ander kapsel en een nieuwe aanwinst voor je garderobe? Ook Eli zei volmondig ja! Benieuwd wat deze dame uit de CKS-collectie koos en aantrok? Een hippe comfy jeans en dito t-shirt natuurlijk! Neem ook zelf een kijkje op de webshop!

Fantastisch om een compleet nieuwe look te krijgen in zo’n korte tijd. Ik stap de winkel als herboren buiten!

Bij de kapper wordt je haar geknipt of gekleurd, hier krijg ik een hairstyle die ik zelf nooit zou ontdekt hebben!

Zelf zin gekregen in beachy waves, een updo – al dan niet met krullen – of een originele invlechting? Breng een bezoekje aan de enige echte Brushbar in Hasselt of wie weet… ontdek je binnenkort een nieuwe Brushbar-pop-up in de CKS-winkel in jouw buurt!

 

We’ll keep you posted!