< overview
November 23, 2015

CHRISTMAS BUCKET LIST

Nu het einde van het jaar langzaam maar zeker nadert, kondigt ook de jaarlijkse jacht op cadeautjes zich aan. Gebrek aan inspiratie tijdens de kerstperiode? Eindeloos gepieker over geschenkideeën? Wij gingen op zoek naar een paar leuke tips en mooie geschenkjes waarmee je hem of haar sowieso plezier doet.

RESET YOURSELF KIT
Every once in a while heeft je lichaam nood aan een flinke opkikker. Wil je je moeder, tante, oma, zus of sister from another mister eens in de watten te leggen? CKS/FRIDAY helpt je alvast goed op weg dankzij de ‘RESET YOURSELF KIT‘. De set bestaat uit een deep down detox mask, skin-clarifying mud mask en overnight success patches van Formula 10.0.6. Daarnaast vind je er ook een ‘Reset After Drink, cleansing detox foot pads en een ice eye gel mask in terug.

De RESET YOURSELF KIT krijg je gratis bij aankoop vanaf € 129,95 uit de CKS WMN/FRIDAY collectie zolang de voorraad strekt. Daarnaast is hij ook apart verkrijgbaar voor € 19,95. OPGELET: de kit die je kunt kopen in onze webshop (klik hier), verschilt lichtjes van de versie in de winkels (CKS shop in Antwerpen, Hasselt, Knokke, Maastricht en Waasland) en is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

hoofdbeeldmailing

Phyt
Het belgische merk Phyt heeft een hart voor airplants. Deze speciale plantjes groeien op rotsen (lithofytisch) of bomen (epifytisch). Ze groeien heel traag en vragen weinig onderhoud. Daarom zijn ze de ideale touch of green die je interieur instant doet opleven! Hang de levende kunstwerkjes op in glaswerk of koop er een mooie terrarium voor.

Vanaf € 6. www.phytplants.com
Lees hier meer over Phyt en de urban gardening trend!

1. christmas bucket list - phyt

The winter cleanse
Deel de liefde voor JUS JUS met een sapjescadeau! Verwen een speciaal iemand met verse, koudgeperste sapjes, want detoxen is easy en maakt je lichaam bovendien fitter en gezonder. Naast een enorme energy boost krijg je van sapjes en smoothies drinken ook een mooie shiny huid. Alleen maar voordelen dus!

Vanaf € 54,95. www.jusjus.be
Lees hier meer over Jus Jus en detox juices!

Schermafbeelding 2015-11-10 om 16.28.57

Thee met een smaakje
Het slurpen van wodkathee – ja, je leest het goed – is een trend die rechtstreeks uit de Our/Berlin-stokerij in Berlijn komt overwaaien. Hang het theezakje in de wodka en even later heb je wodkathee. Yep, it’s as simple as that!

€ 19. www.pietmoodshop.be

2. christmas bucket list - our berlin vodka infusion kit

Newplacestobe-boek
Heb je een foodie, designfreak of misschien wel een aantal hipsters in de familie? Dan hebben we goed nieuws voor jou. De populaire hotspotwebsite newplacestobe.com gaat namelijk voor het eerst offline met het boek ‘New Places To Be: 100 best hotspots to eat, drink and sleep’. Dé gids voor wie graag de platgetreden paden verlaat om unieke, hippe en nieuwe adresjes in België te ontdekken. Wie het boek als geschenk krijgt, is even zoet met de 100 adressen in België, telkens voorzien van een bondige beschrijving en inspirerende foto’s.

‘New Places To Be. 100 best hotspots to eat, drink and sleep’. € 17,99. Verkrijgbaar in de boekhandel in jouw buurt of via de webshop van uitgeverij Lannoo. 

3. christmas bucket list - nptb boek

Just hangin’
De ‘Hang Kledinghangers’ van Hay zijn minimalistische koperen kapstokken die minder ruimte innemen in je kast dan de meeste andere exemplaren, waardoor je meer kleren in dezelfde hoeveelheid ruimte kunt opslaan. Daarnaast zien ze er natuurlijk ook nog eens prachtig uit! Ideaal om je nieuwe winterkleren van CKS of FRIDAY aan op te hangen!

€ 10. Eén set bevat vijf kapstokken. www.haystore.be

4. christmas bucket list - hay hanger

Lilly & Lola
It’s always a good time for a pillowfight! Breng je sofa tot leven met de speelse kussens ‘Lilly’ en ‘Lola’ van FEST Amsterdam en eindig de feestdagen met een kussengevecht. De eyecatchers met kleuren als zachtroze, blauw en groen brengen gegarandeerd vrolijkheid in de koude donkere dagen. Combineer verschillende kussens en plaids en perfectioneer zo je zithoek.


Kussens ‘Lilly’ en ‘Lola’ van FEST Amsterdam, 45 x 45 cm. € 29. www.fest.amsterdam

7. christmas bucket list - fest amsterdam - Lola Blue

7. christmas bucket list - fest amsterdam - Lilly Blue

High five
Decoreer je interieur met dit accessoire op een hele speelse manier. Berg er een schaar in op, een pen of zelfs een leesbril. Doordat je de hand in allerlei standen kunt plaatsen, is dit object perfect om elke kamer van het huis een originele touch te geven.

Verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Vanaf € 19.  www.haystore.be

5. christmas bucket list - hay hand 2