< overview
October 16, 2015

COSY UP, IT’S ALL ABOUT YOU

De herfst is in het land, donkere wolken zijn alomtegenwoordig en wij ontpoppen ons weer tot lazy huismusjes in comfy kleren. Hello cocooning, cosiness, detox smoothies, fleece dekentjes (tja, het is tenslotte koud buiten) en liters warme chocolademelk!

Niets zo zalig als knus binnenzitten op koude avonden. Deze maand draait rond jou, dus is het tijd voor me time: cosy at home! We verwennen je deze maand met tips en tricks om je lichaam en je huis alvast wat winterproof te maken.

Wanneer de temperaturen dalen, trekt modebewust Vlaanderen steevast meerdere comfy laagjes aan. Onze nieuwste Selected Look speelt daar perfect op in!

  • Cardigans die eruitzien als zachte wolkjes, it’s a hype in knitting land. Onze Hollywood Cardigan kan je aan bij elke gelegenheid: thuis op de zetel, op je werk of als stoere eyecather over je kleedje tijdens een avondje uit.
  • Een katoenen blouse met lange mouwen is een onmisbaar item in je closet dit seizoen. Pimp hem met de Hollywood Cardigan en een stoere jeans of een geprinte broek. Heb je het toch nog iets te koud, dan kan je er makkelijk een topje onder kwijt.
  • Een comfy en fashionable outfit is niet compleet zonder deze goed zittende broek. Ideaal om thuis mee op de zetel te hangen!

cks_wmn_CKS_WOMEN_W15_70_web

cks_wmn_CKS_WOMEN_W15_82_web

 

Shop now!

PS: Dankzij het internet hoef je tijdens de winter het huis niet meer te verlaten om te shoppen. Online deze cardigan, blouse of broek shoppen zonder uit je zetel te komen?
Easy peasy! Met FREE delivery & binnen de 2 dagen bij je thuis geleverd.