< overview
December 8, 2015

Degrees of Friday: 0-10°C

 “Zo heet het is in juni, zo koud het is in december”, een spreekwoord waar we niet van wakker liggen in juni, maar ons deze dagen koude rillingen geeft. Liep je gisteren nog rond met een dunne panty en pumps, dan loop je er nu gegarandeerd bij als een eskimo, inclusief snowboots. Als het buiten vriest dat het kraakt, wil je je in de eerste plaats vooral warm kleden. Vergeet niet dat het ook mogelijk is om je warm in te duffelen én tegelijkertijd aantrekkelijk te blijven. Hieronder kan je enkele tips terugvinden om fashionable de winter door te komen!

1. De anorak

Hé, het is oke om op een koude dag gewoon een makkelijke outfit aan te trekken. Kies voor een dikke, cosy anorak. Combineer met casual accessoires zoals een schoudertas en ga voor een paar stoere boots.

cks_friday_CKS_FRIDAY_W15_19_HR_low

Amyjoe anorak. € 149.99
Lalita sweater. € 59.99
Jeans Joy. € 79,99

2. De blazer

Het is niet omdat het buiten koud is, dat je er tijdens een avondje uit niet opperbest kunt uitzien. Draag een zwarte blazer op een stoere broek en je bewijst meteen dat een mannelijke touch tijdens koude winterdagen best verleidelijk kan zijn.

cks_friday_CKS_FRIDAY_W15_21_HR_low

Emilisa blazer. € 119,99
Jeans Joy. € 79,99
Scarf Esperanza. € 29,99

3. De poncho

We vertelden het je al eerder: poncho’s en oversized sjaals zijn hét perfecte fashion item om de overgang van herfst naar winter net dat tikkeltje draaglijker te maken. Heerlijk warm én cosycheck!

cks_friday_CKS_FRIDAY_W15_18_HR_low (2)

Poncho Army. € 59,99
T-shirt short sleeve Miras. € 24,99
Jeans Joy. € 79,99

4. De dikke trui

Last but not least: de dikke trui. En dan nog het liefst zo eentje waar je helemaal in kunt verdwijnen. Laat die grappige ugly christmas sweater even voor wat hij is en ruil hem in voor deze stoere én warme Tigra sweater. Rawr!

cks_friday_CKS_FRIDAY_W15_12_HR_low

Tigra cardigan. € 89,99
Jeans Joy. € 79,99