< overview
April 28, 2016

Degrees of friday: EVER-CHANGING Weather

Niets fijners dan het begin van de lente vieren. Bloeiende bloemen, het eerste terrasje met deugddoende warme zonnestralen maar helaas ook: de occasionele lenteregenbui. Met z’n onvoorspelbare grillen deed april ook dit jaar weer wat ie wil.

 

Sometimes it snows in April
Kom je tijdens de lente onvoorbereid buiten, dan beland je — als de weergoden je niet goedgezind zijn — weleens in een plenzende regenbui. Uiteraard zonder paraplu en net op het moment dat je van de kapper komt. Met de constant veranderende weersvoorspellingen ben je maar beter op alles voorbereid om de lentemaanden te doorstaan. Een lichte sjaal, jasje of paraplu: zorg dat je altijd iets bij de hand hebt.

friday_by_cks_WMN_FRIDAY_2.6.0009_HR_low

>> SHOP THE LOOK <<

Cold mornings, hot afternoons
Het overkomt de besten: opstaan, voor je kleerkast staan en geen idee hebben wat je moet aantrekken. Geeft de lentezon al genoeg warmte voor blote benen of ga je toch voor een panty? Heb je een jasje nodig of volstaat een trui? Tijdens de lente kies je het best voor een lichtgevoerde broek. Die verdraagt de kille ochtenden. Trek ’s morgens ook een trui over je T-shirt: je kan ‘m makkelijk uittrekken als de temperaturen overdag stijgen. Haal dan je sunnies boven. Die mogen eindelijk weer het zonlicht zien!

friday_by_cks_WMN_FRIDAY_3.4b.0007_HR_low

>> SHOP THE LOOK <<

Terrasje doen?
Is de lente officieel uit de startblokken geschoten, dan zakken we massaal af naar terrasjes voor een dosis vitamine D en een aperitiefje. Profiteer van de zon en koele lentebries zodra je kunt. Je weet nooit wanneer het weer een drastische wending neemt. Deze outfit is perfect voor een warme after work drink.

cks_wmn_WMN_CITY_2.5.0055_HR_low

>> SHOP THE LOOK <<

Maxirok
Lange rokken geven je een extra vrouwelijke look en bewegen prachtig bij elke stap. Ze voelen niet alleen supercomfortabel aan, ze zijn ook verrassend veelzijdig. Je kunt er gemakkelijk een warm laagje onder dragen en ze laten zich mooi combineren met sandalen, sneakers of pumps. Daarom worden ze vast je beste maatje voor de lentemaanden, waarin sommige dagen koud zijn en andere al heerlijk zomers aanvoelen.

cks_wmn_WMN_CITY_3.2.0017_HR_low

>> SHOP THE LOOK <<