< overview
July 1, 2016

DEGREES OF FRIDAY: SUMMER (20 – 25 °C)

De zomer is zowel astronomisch als meteorologisch ingezet, en dat vraagt om de bijbehorende summer gear. Maar hoe match je je outfit van de dag zo goed mogelijk met het piepjonge zomerweer? CKS zet enkele tips en must haves op een rij om zowel bij de prille 20°C als bij licht-zuiderse temperaturen rond de 25°C summerproof buiten te komen. Create your own personal summer look!

Loose fit

In de zomer is het easy peasy om naar losse en luchtige T-shirts te grijpen in plaats van naar aansluitende modelletjes. Zo vermijd je iets makkelijker het gevreesde plakkerige gevoel van een sweaty tee en de bijhorende gênante armpit stains. Zo’n losse top vormt trouwens zowel met een skinny of boyfriend jeans, rok of shortje een geslaagde combi. Ga sowieso voor felle kleuren, een bijzonder patroontje of een speelse stof met uitsparingen.

degrees-of-friday-1

>> SHOP THE LOOK << 

Anklelicious

Wat geldt voor je bovenstukken, geldt ook voor ‘beneden’. 25°C en een strakke broek rond je billen? Didn’t think so. Ga voor een los model en geef je benen de kans om wat van het warme weer te bekomen. By the way: je enkels mogen meegenieten van de zonnestralen, want de enkelbroeken zorgen ook in de zomer nog voor een stoere en sophisticated look.

degrees-of-friday-2

>> SHOP THE LOOK << 

Witty white

Weiß, white, blanco of blanc: wit is al decennialang dé topper voor de zomermaanden. Je kunt de tint zowel chique, casual, stoer of in ware bohemian style dragen. Een allrounder om u tegen te zeggen en dus onmisbaar in je zomerse garderobe.

degrees-of-friday-4

>> SHOP THE LOOK <<

Denim dungary

Casual, comfy en een tikkeltje nonchalant: we’re talking ‘bout the dungary! We droegen deze overalls als kind, maar als grown-ups zijn we er evenzeer aan verknocht. In de zomer zeg je vaarwel tegen de versie met de lange pijpen, maar ga je voor een loose fit exemplaar met short pipes. Prima voor een dagje aan zee of een rustige middag in je tuin of in het park.

degrees-of-friday-3

>> SHOP THE LOOK <<