< overview
September 2, 2015

Trend report: go urban, go grey!

Oh how we love, love, love de gloednieuwe urban grey trend! Soooo eighties! De catwalks met de AW15 collecties broeiden van de grijze kledingsstukken. De opvallendste vonden wij de head-to-toe look. En neen, deze look is niet voor grijze muizen want hij is allesbehalve boring!

The stylist secret? Combineer verschillende tinten grijs, van muisgrijs tot leigrijs en antraciet. Mix en match je kledingstukken tot een ombré look: als het maar contrast in je outfit brengt.

 cks_wmn_CKS_WOMEN_W15_28_HR_low

Ga voor verschillende texturen, stoffen en prints om de grijstinten nog beter tot hun recht te laten komen! Kies voor een à la Française-look door je blazer of vestmouwen enkele malen om te plooien zodat je sweater of blouse komt piepen, of combineer je cropped pants met sokjes in grijze print.

 cks_wmn_CKS_WOMEN_W15_27_HR_low

Oversized mantels en cardi’s, printed sweaters, tailored comfy pants en skinny’s maken je eighties grey sportstyle look helemaal af. Dirty Dancing beenwarmers en dito hoofdbanden mag je wel achterwege laten!

 cks_wmn_CKS_WOMEN_W15_02_HR_low

De wear it with all must-have van dit seizoen is de grijze sweatpants. Meer dan een comfy sweater of printed top heb je niet nodig voor die androgyne street look. Grungy nonchalant, quoi!

 cks_wmn_CKS_WOMEN_W15_70_HR_low

Accessoires in bordeauxtinten, paars en roest-oranje staan dit najaar hoog op de wishlist. Ideaal voor die matching pop of colour!

  cks_wmn_CKS_WOMEN_W15_33_HR_low

Street style has never looked so classy… Hello there grey sneakers!

 cks_wmn_CKS_WOMEN_W15_29_HR_low

 grey sneakers grey vans sneakers grey veja sneakers