< overview
January 27, 2016

FLOWER POWER AT HOME

Het ultieme thuisgevoel? Daar zorgen bloemen voor! Wie geen groene vingers heeft en nooit een cursus bloemschikken volgde, kon zich in 2015 toch uitleven dankzij de urban gardening trend. Ideaal voor city girls met een hart voor groen! Die trend wordt ook dit jaar voortgezet dankzij de minimalistische boeketten van BLOOMON. Let’s face it, niets wat je interieur meer opfleurt dan een mooi boeket!  

De trend om ingrediënten met bijbehorende recepten aan huis te laten leveren heeft zich voortgezet naar Moeder Natuur. Handig, want seriously: wie heeft er vandaag nog tijd om wekelijks bij de bloemist langs te gaan om er zijn eigen boeket samen te stellen? Het Nederlandse BLOOMON wil via hippe boeketten mensen uit de nood helpen én hen inspireren. Het bedrijf maakt dat je huis net dat tikkeltje gezelliger wordt. Dat thuisgevoel is mooi meegenomen in een wereld waarin we constant van hier naar daar hollen.

Bloomon_3

Woon je in Antwerpen, Brussel, Gent, Sint-Niklaas, Leuven of Mechelen, dan kun je wekelijks, tweewekelijks of zelfs maandelijks boeketten vers van de kweker aan huis laten leveren. Die levering kan ook, indien gewenst, ’s avonds. Een sms’je zorgt ervoor dat je ruim van tevoren weet wanneer het boeket aankomt.

Bloomon_4

Voor hun frisse creaties laten de BLOOMON-stylisten zich inspireren door de bloemen, kleuren en creaties van de seizoenen. De imperfectie van de natuur wordt daarbij omarmd. Elk sprietje, kleurverloop, hoogteverschil of blaadje mag er zijn; dat maakt bloemen net zo bijzonder. Bye bye klassieke standaardruikers, hello fris veldboeket!

De bloemen zijn met de hand gebonden en alvast afgesneden, zodat jij dat thuis niet meer hoeft te doen. De bijgeleverde kaartjes vertellen je graag het verhaal achter de bloemen. Op die manier ben je meteen ook op de hoogte van alle info over de nodige verzorging.

Bloomon_1

Doordat de flexibele online service werkt met lokale seizoensbloemen, kunnen de boeketten in no time van de kweker naar jou thuis gebracht worden. Hierdoor blijven ze uiterst lang fris. Voor een bos bloemen betaal je in België 21,95 (small), 25,95 (medium) of 32,95 euro (large). In die prijs is de levering aan huis inbegrepen. Alle info vind je op www.bloomon.be.