< overview
October 19, 2015

FORMULA 10.0.6 IN CKS-STORE:
A BEAUTIFUL COLLAB

Formula 10.0.6 (zeg gerust ten-o-six), een lijn unieke verzorgingsproducten van beauty and health company Aspire Brands, is exclusief in België verkrijgbaar in 5 CKS-winkels*. Voor deze bijzondere gelegenheid gingen we in gesprek met de Noorse brand manager van het merk. Anette (34) is duidelijk: “In het leven zijn er geen limieten.” We like this powerlady!

Anette Holth studeerde af als bachelor in pr & communicatie, is expert internationale handel én fanatiek sporter. Vandaag is de Noorse de brand manager van Formula 10.0.6 voor de EMEA-markt, dat betekent dat zij alles in goede banen leidt voor deze unieke verzorgingslijn in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. W-O-W. Daar wilden we wel eens wat meer over weten.

CKS_accessoires_22Wat is Formula 10.0.6 precies?

Formula 10.0.6 was één van de allereerste huidverzorgingsmerken in Amerika. Al in 1933 (!) werd het wijdverspreid verkocht bij de apotheek. De lijn bestaat uit een assortiment producten speciaal ontworpen voor de bevordering van de zuivere en gezonde huid. Vandaag wordt de vernieuwde ten-o-six-lijn wereldwijd verkocht.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit bij Aspire Brands?

Mijn werkdagen starten meestal tussen 7 en 7.30 uur, maar mijn job kan ik niet echt reduceren tot één taak. Tijdens een ‘standaarddag’ bij Aspire Brands werk ik onder andere aan presentaties en de ontwikkeling van nieuwe producten. Ik volg ook de verkoopstrategieën op, ga op zoek naar marketingmogelijkheden, coördineer pr-relaties …

En ik hou de concurrentie in de gaten natuurlijk! (lacht) Ik deel mijn kantoor trouwens met twee andere vrouwen van het marketingteam, en samen beleven we heel wat ervaringen én plezier.

CKS_accessoires_29Kunnen we binnenkort nieuwe producten verwachten?

Yes! We werken non-stop aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Begin 2016 zal onze eerste nachtcrème gelanceerd worden. ‘Night Perfector’ hydrateert de huid ’s nachts én voorkomt onzuiverheden. Momenteel ben ik ook brand manager van de nieuwe lijn ‘I Love’.

De Formula 10.0.6-producten zijn verkrijgbaar bij CKS. Wat is de link tussen beide merken?

Zowel Formula 10.0.6 als CKS hebben hetzelfde doel: hippe, trendbewuste vrouwen bereiken. Vrouwen die op zoek zijn naar een alledaagse, maar toch unieke en frisse benadering van beauty, health & fashion.

Ik geloof dat er in het leven geen limieten zijn, en als je er dan toch een tegenkomt ... push it!

Wie of wat inspireert jou tot nieuwe en originele ideeën?

Het merk heeft een groot, wereldwijd team dat ideeën en kennis deelt en bundelt, en dat over de grenzen heen. Zelf raak ik snel geïnspireerd: mensen die creatief zijn, een positieve vibe rond zich hebben en dingen aanpakken op hun eigen, directe manier boeien me enorm. Ik geloof dat er in het leven geen limieten zijn, en als je er dan toch een tegenkomt … push it!

IMG_8877[1]Welke grens ben jij dan al overgegaan?

Het was een hele stap om de big deal te sluiten met artiest Isac Elliot** en met Sony Music voor Formula 10.0.6 in Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk, daar kwam héél wat bij kijken. Daarnaast verzet ik ook altijd opnieuw mijn limieten in de sport: fitness en OCR (Obstacle Course Racing).

(**Isac Elliot is een beetje de Justin Bieber van Scandinavië.)

Last but not least: wat is jouw kleine geluk?

Mijn twee crazy kids natuurlijk. Maar ook sporten bezorgt me altijd een gelukzalig gevoel. En chips, die maken mij ook blij! (lacht)

* Exclusief te verkrijgen in België bij 5 CKS-winkels: Antwerpen, Hasselt, Knokke, Maastricht en Waasland.