July 28, 2015

Friday

FRIDAY is more than fashion, it’s a way of life! 

Say hello to FRIDAY*, het stoere zusje van CKS WMN. De FRIDAY-vrouw houdt van avontuur en urban lifestyle. Ze doorkruist de stad van koffiebar naar pop-up shop en vult haar Instagram met hippe foto’s van citytrips in Berlijn en Kopenhagen.

FRIDAY is het geheim van haar effortless cool look, waarmee ze in de voetsporen van stijliconen als Kate en Cara treedt. Outfits die hand in hand gaan met een voorliefde voor biker boots en sneakers. Met monochrome stuks, basics met een twist, natuurlijke materialen en casual denim.

Door collabs met jonge fotografen, hippe bands en opkomende ontwerpers volgt FRIDAY het up-beat tempo van de smartphonegeneratie. Maar FRIDAY is meer dan enkel fashion, it’s a lifestyle. Waar deze lifestyle voor staat, vind je hier terug op onze blog.  Laat je inspireren door onze stories, tips & tricks, music playlists, … en krijg instantly dat TGIF-gevoel!

*FRIDAY situeert zich in het medium hogere prijsklassesegment en wordt verkocht in CKS Stores, online op www.cks-fashion.com, bij AS Adventure en via het groothandelkanaal in Benelux, Frankrijk en Spanje.

 cks_friday_CKS_FRIDAY_W15_14_HR_high cks_friday_CKS_FRIDAY_W15_17_HR_high cks_friday_CKS_FRIDAY_W15_19_HR_high

But let’s not forget about CKS, where this story started:

CKS WMN for INSTANT HAPPINESS.

Life begins outside your comfort zone. De WMN collectie van CKS is er voor de stadsvrouw die durft te mix en matchen. Die niet op safe speelt maar gaat voor unieke prints en een flinke dosis kleur. En zo elke dag haar eigen, unieke look creëert. Inspiratie vindt ze overal.

Ze speurt in modemagazines en op haar favoriete blogs, kijkt naar foto’s van überfashionista’s met jaloersmakende dressings als die van Alexa Chung, gaat in het weekend op schattenjacht op vintagemarktjes en bestudeert voorbijgangers van top tot teen terwijl ze lekker terrast met haar vriendinnen.

Het DNA van WMN is eclectisch, net als zij. Met een collectie die de perfecte match is tussen tijdloze casual en de trends van het moment. Met comfy stoffen, vrouwelijke stuks, one of a kind eyecatchers, sterke grafische prints en speelse kleuren. Net dat tikkeltje anders en met originele details die instant happiness doen opborrelen op elk moment van de dag. WMN is het uitverkoren merk voor city women met een grote lust for life die altijd streven naar de perfecte totale look.

*CKS WMN is een op en top Belgisch label dat zich in de medium hogere prijsklasse situeert. CKS WMN wordt verkocht in CKS Stores, online op www.cks-fashion.com, bij AS Adventure en via het groothandel kanaal in Benelux, Frankrijk en Spanje.

cks_wmn_CKS_WOMEN_W15_94_HR_high cks_wmn_CKS_WOMEN_W15_100_HR_high cks_wmn_CKS_WOMEN_W15_103_HR_high

Always fun, always cool. Those are the CKS KIDS.

CKS KIDS* is er voor de coole kids in town. Elk met zijn of haar eigen talenten, krachten en dromen. Met hippe graphics, stoere denim en kleurrijke eye-catchers vullen deze kids hun kleerkast. Een easy, comfy snit hoort bij hun way of life. Ze mix en matchen volgens hun eigen wil.

Onze kids houden van fun, muziek en coole moves, van bubblegumblazen, hollen en klimmen, van hun BFF’s en hun BAE’s. Ze kiezen voor outfits die passen bij hun lust for life. Cruisen met hun longboard, dat is vrijheid. Voetballen, dat is fun. Lekker chillen met hun vrienden op het pleintje, dat is relax. Maar wat ze ook doen, hun look is altijd streetwise cool.

*CKS Kids creëert collecties voor hippe boys en girls van 2 tot 16 jaar. CKS  is en op en top Belgisch label dat zich in de medium hogere prijsklasse situeert. De CKS KIDS collectie wordt verkocht in CKS Stores, online op www.cks-fashion.com, bij AS Adventure en via het groothandel kanaal in Benelux, Frankrijk Duitsland en Spanje.

1DSC_9649 1DSC_0543bw 1DSC_0800