< overview
June 22, 2016

HOW TO SURVIVE A FESTIVAL: OUTFIT

Dat de bandana hét festival gadget wordt deze zomer, kon je eerder al lezen. Ook met je outfit kun je de show helemaal stelen. Wij deden inspiratie op tijdens het Amerikaanse festival Coachella. Watch & learn!

Street couture

Deze look zouden we het liefst iedere dag dragen deze zomer. Op festivals doet hij het geweldig goed. Why? Omdat de outfit subtiel opvalt, is hij een ware headturner. Probeer de look uit wanneer je benen al ietwat gebruind zijn. Op die manier heb je zelfs geen enkel accessoire nodig om de aandacht te trekken!

WMN_CITY_4.1b.0017_HR

>> SHOP THE LOOK <<

Easy to wear bohemian

De bohemian look is here to stay. Denk: zwierige wijde kleding die makkelijk zit. De maxi dress heeft wat weg van de good old hippie style, maar dan in een modern jasje. Werk af met een bloemenhaarbandje en zet een grote ronde bril op. Peace out.

WMN_EASY_3.4.0040_HR

>> SHOP THE LOOK <<

Friday at the festival

Voorspellen Frank en Sabine mooi weer, haal dan je lichtste zomerkleding uit de kast. Een shortje en topje doen het bijzonder goed. Is het toch niet zo zonnig als voorspeld, doe dan een lange vest eroverheen voor als het ’s avonds afkoelt en overweeg toch die boho-chic hoed. Stylish op de festivalwei!

WMN_FRIDAY.4.3b.0005_HR

>> SHOP THE LOOK <<

Ton sur ton

De ton-sur-ton-look gaat niet alleen mee in je valies op reis, ze gaat ook mee naar de festivalcamping. Met deze girl boss look (inclusief bandana voor de female touch) sta je gegarandeerd je mannetje op de wei. Pintje anyone?

WMN_FRIDAY_3.7.0033_HR

>> SHOP THE LOOK <<

MUST HAVE FESTIVAL GADGET DEZE ZOMER? DE BANDANA!