< overview
February 26, 2016

In Poliennes closet:
accessorize your outfit

Van handtassen, juwelen, portefeuilles en paraplu’s tot horloges, zonnebrillen, hoeden en sjaals. Oh accessories, how we love you! Een très basic outfit pimpen naar een très fancy versie? No problemo for accessories! Ook CKS WMN muze Paulien draagt accessoires een groot hart toe. Ontdek hier hoe ze haar outfits meer cachet geeft dankzij de juiste subtiele details.

 

Ben je iemand die veel aandacht besteed aan accessoires?

Eigenlijk niet: ik kies meestal voor een sterke look die ik dan afwerk met een aantal subtiele details zoals kleine ringetjes of een hoed. Je zal me bijvoorbeeld nooit zien met opvallende bangles of kettingen, ik hou eerder van minimalistische en kleine juwelen. Ik zou trouwens ook niet weten hoe ik zo’n enorme armband mooi zou moeten stylen.

Stem je je accessoires steeds af op je outfit, of freestyle je?

Mijn accessoires zijn meestal heel neutraal van kleur en look, zodat ze bij alles passen. Mijn sjaals en hoeden zijn bijvoorbeeld vaak grijs en camelkleurig, wat bij het grootste deel van mijn kleerkast past. Toch durf ik soms een felgekleurde handtas bovenhalen om de outfit wat extra karakter te geven!

_I5P8439

Accessoires gaan onlosmakelijk samen met fashion blunders. Wat is het foutste accessoire dat je zelf gedragen hebt?

Enorme doorschijnende plastieken hoops in feloranje. (Ik was twaalf) Maar naar het schijnt zijn hoops weer helemaal terug! (lacht)

Zie je technologie ook als een accessoire?

Ik heb een uitgebreide collectie hoesjes voor mijn iPhone, dus ik veronderstel van wel ja. Daarnaast denk ik dat de look & feel van mijn blog ook ergens kunnen tellen als accessoire: dit representeert uiteindelijk toch een deel van mezelf. 

En dieren?

Nee niet echt, ik vind het een beetje zielig als hondjes een roze trui aan krijgen. 

closet - 1

Welk accessoire staat nog op je wish list?

Een neusring, maar daar sta ik jammer genoeg niet mee (lacht).

Wat is de ultieme combineer-met-accessoires tip?

Het hoeft niet altijd te matchen, just be you!

SHOP THE LOOK