< overview
September 17, 2015

HAIR TO WEAR IN AUTUMN AND WINTER

De klassieke paardenstaart, de messy bun of warrig los? Op Pinterest (where else) vonden wij tonnen kapsel(p)inspiraties. Dit zijn onze favorieten voor de komende herfst en winter!

Tie the knot
Een hip en speels kapsel dat in no-time klaar is? Ga voor het messy knotje when your having too much fun to care about your hair! Toupeer je lokken voor wat extra versteviging. Daarna maak je een staart. Plaats vervolgens al je haren in je handpalm en maak een soort van vogelnestje. Zet je knot vast met een elastiek en je bent klaar!

 messy knot 4 messy knot

Bronde is de trendkleur van 2015
Vergeet tye and die, ombré en manbuns, momenteel breekt ‘bronde’ alle zoekrecords op Google! Het bronde effect creëer je door een geleidelijke overloop van donker naar licht. De kleurovergang die bij ombré net heel erg opvalt, is bij bronde dan weer erg subtiel gedaan. Op deze manier oogt je haarkleur heel natuurlijk.

 bronde bronde 3

Making waves
Schrijf de klassieke Franse vlecht nog niet meteen af, want je hebt hem nodig om dit kapsel te maken. Bohemian waves zijn ultra simpel. Was je haar voor het slapengaan en leg er een lange vlecht in. Bij het opstaan is je haar gedroogd aan de lucht en kan je de vlecht beginnen unwounden. Het resultaat? Effortless perfection!

 making waves making waves 2

Low profile messy ponytails
Van cheerleader territory tot een compleet nieuw level van sophistication. Meet de low profile messy ponytail. Hij hangt serieus laag, maar ah, zo lijkt je haar meteen veel langer dan dat het eigenlijk is. Optisch bedrog, we thank you!

 low ponytail low ponytail 2

Taking sides
Wat in de lente en zomer nog helemaal not-done was, is nu alweer back in fashion! Bye bye middenscheiding, hello diepe zijscheiding!

 taking sides taking sides 2

Moto club
Niets stoerder dan leren haaraccessoires. Kies voor een leren haarband of haarrekker en geef je kapsel een instant punk look!

 moto club moto blub 2