< overview
August 3, 2015

The fun starts when the sun goes down

Tijdens de zomer zijn niet enkel de prachtige zomerdagen mooi meegenomen, we kijken ook uit naar die warme endless summer nights. Bij deze vijf zomer pop-ups is het ’s avonds (én ’s nachts) heerlijk vertoeven!

1. SPiN Belgium Summercamp – Knokke-Heist

Hipsters, celebrity’s en businesslui die samen komen voor een babbel tussen palet, bal en pint: pingpong is hot! SPiN, een Amerikaans concept dat ontstond in 2007 en bekend staat als een populair after-work party concept. Twee New Yorkers organiseerden enkele jaren geleden op hun loft pingpongfeestjes en intussen telt hun organisatie SPiN reeds vijf locaties: New York, Toronto, Los Angeles, Dubai en…Knokke.

2. ZebraBeach – Gent

Tijdens de zomermaanden kan je op de binnenplaats van het woonerf in de Zebrastraat in Gent terecht voor een flinke portie summervibes op ZebraBeach. Denk: teenslippers en zand tussen je tenen, livemuziek, zuiderse tapas, een aangepaste zomerkaart met smoothies, homemade iced-tea, cocktails én ijsjes. Genoeg ingrediënten om er een middag of avond te spenderen.

3. Summer Josephine’s – Antwerpen

Summer Josephine’s is een plekje zon en gezelligheid middenin ‘t Stad. Voor de tweede keer op rij worden de opslagterreinen van Stadsbrouwerij De Koninck een plek om te genieten van zomerse cocktails, speciale bieren, lekkere gerechten en een leuke sfeer. Er wordt een Berlijns gevoel gecreërd: ‘alles kan, niets moet’. Aan de centrale bestelcaravan koop je dranktickets of bestel je food, maar er is ook een full-service restaurant. Op verschillende plaatsen kan je rustig dineren, genieten van een festivalsfeer en zelfs een dansje wagen.

 

4. Skybar – Antwerpen

Op 46 (!) meter hoogte cocktails nippen met een prachtig uitzicht over ‘t Stad? Ook deze zomer is de Skybar van Antwerpen dé plek om je te laten verrassen. Probeer er zeker een degustatiemenu uit van Mitch Coldenhoff. Wat dacht je bijvoorbeeld van taco’s, sushi, risotto of peking eend?

5. Bar Estivo – Nijlen

Italië ontkurkt deze zomer op het zuiderse pop-up zomerterras van enoteca Vini Divino. Het concept van Bar Estivo (letterlijk vertaald: zomerbar) is simpel: de bar is enkel geopend als de zon schijnt. Verschillende fruitige homemade ice tea’s of cocktails op basis van prosecco en een vers bordje antipasti zorgen ervoor dat je gerust enkele uurtjes kan blijven plakken.