< overview
December 10, 2015

NEXT LEVEL GIFT WRAPPING

Wanneer je eindelijk al je kerstcadeautjes bij elkaar hebt kunnen sprokkelen, kan het inpakken beginnen. Want dit jaar laat je dat niet over aan de winkel, maar doe je het gewoon lekker zelf! Met deze tips breng je met een glimlach op je gezicht een middag door tussen meters papier, lint en washi tape. Je cadeautjes zullen zo mooi verpakt zijn dat het bijna een zonde zal zijn om ze open te maken ….

1. Cake mats

Gebruik kanten onderzetters, eenvoudig gerecycled bruin papier, letter stamps en touw om bijvoorbeeld boeken origineel in te pakken. Als extraatje kun je nog pompons toevoegen die lijken op sneeuwballen. Anything but boring!

1 gift wrapping

2. White distress marker

Sobere cadeaus van zwart papier ogen very chic, maar tegelijk ook ietwat saai. Met deze eenvoudige toevoeging maak je er meteen a festive Christmas gift van. Koop een watervaste witte stift of deco marker en ontwerp gewoon je eigen originele cadeaupapier.

8 gift wrapping

3. A natural element

Kies voor effen inpakpapier in wit of bruin. Voeg wat kerstgroen of een takje met rode bessen toe voor een instant natural touch. Omwikkel het pakje slordig met wat kleurrijk touw en steek er het stukje groen tussen. Classy!

10 gift wrapping

4. Can’t go wrong with washi tape and glitter

How we love washi tape! Plak met tape een kerstvorm als een ster of boom op redelijk effen papier en je cadeautje ziet er meteen pakken kleurrijker uit. Wissel af met drie of meer soorten washi tape zoals glittertape, zodat het eindresultaat er chaotic cheerful uitziet.

13 gift wrapping

5. Naughty or nice?

Als je van plan bent om je eigen nametags te knutselen, kun je er maar meteen iets grappigs van maken, zoals deze tag die recht van de koerierdienst lijkt te komen. Wat er ook in het pakje zit, de ontvanger zal zich sowieso vereerd voelen.

9 gift wrapping