< overview
July 8, 2016

ONE DAY AT THE BELGIAN COAST

Summer in the air? Dan heb je allicht alleen zin om je lightweight zomerjurkje aan te trekken. But what to wear voor een dagje aan onze Belgische kust? Met het typische everchanging weather weet je nooit wat voor weer je mag verwachten … CKS/FRIDAY helpt je verder met easy to wear en street couturelooks die kustproof zijn. 

Onze tip? Laagjes met a touch of summer! Combineer naar hartenlust en je komt niet voor verrassingen te staan wanneer het Belgische kwakkelweer de kop op steekt.

belgian-coast-1

>> SHOP THE LOOK <<

Toch warmer en mooier weer dan verwacht? Dan kun je gerust zonder jasje to the beach. Dikkere stoffen matchen met loose and comfy fabrics blijft echter een goed idee om de guurste windstoten te slim af te zijn.

belgian-coast-2

 >> SHOP THE LOOK <<

Wat valt er meer te linken aan de kust dan horizontale sailor stripes? Geen twijfel mogelijk: met streepjes zit je gegarandeerd goed als je een dagje aan zee vertoeft. Wanneer het patroon al goed zit, dan is de keuze voor de juiste stof according to the weather maar een kleintje.

belgian-coast-4

 >> SHOP THE LOOK <<

Laat het Belgische weer zich van z’n beste kant zien? Dan kun je echt wel all the way voor een holiday look gaan. Met een comfy short en shirt kom je al een heel eind.

belgian-coast-3

 >> SHOP THE LOOK <<