< overview
May 10, 2016

POLIENNE’S PREPPY COCKTAILS

De preppy look is helemaal terug. En die houdt meer in dan een paar pastelkleurige kniekousen en bootschoenen. Presenting yourself in the right way can be key to being as preppy as you want!

Toegegeven, het lijkt makkelijker dan het is. Een paar loafers, bootschoentjes of simpele gympjes kiezen is easy peasy. Maar voor een volledige outfit met stijlvolle nerd-achtige look moet je wat meer moeite doen. Denk maar aan Blair Waldorf and co die super preppy zijn!

Ook Paulien Riemis is helemaal te vinden voor deze stijl. Zij weet als geen ander hoe haar favoriete look van het moment er moet uitzien.

cks_wmn_S16_CKS_WMN_Polienne_HR(23)_low

>> SHOP THE LOOK <<

De preppy polo’s zijn helemaal terug deze zomer. Met welke kledingstukken of accessoires kan je ze combineren?
Ook al is de preppy polo was een moeilijk stuk, het is een van mijn favorieten uit de collectie. Ik vond het een leuke uitdaging om een item dat soms geassocieerd wordt met ietwat foute computernerds of zweterige motorrijders toch stijlvol te dragen.

Een polo vormt een fijne zomerse afwisseling van het iets stijvere hemd, en kan op verschillende manieren gecombineerd worden. Ga voor een edgy 80s look: een superskinny hoge taille broek met vintage washing en grote hoop-oorbellen, of kies voor vrouwelijk en draag een aansluitende kokerrok en hoge hakken onder je polo. Ik droeg ‘m met een fris geprint shortje en sneakers voor een preppy zomergevoel.

cks_wmn_S16_CKS_WMN_Polienne_HR(22)_low

>> SHOP THE LOOK <<

Wat is je favoriete Cointreau Fizzcocktail?
Ook al ben ik een grote fan van de winterse Cointreau Fizz Noir, toch ga ik in de zomer voor de Cointreau Fizz Peer. Het recept: vul een glas met ijs, voeg 4 cl Cointreau, 1 cl vers limoensap en 5 cl perensap toe. Werk af met 4 cl spuitwater en roer kort. Heerlijk!

 

cks_wmn_S16_CKS_WMN_Polienne_HR(24)_low