< overview
June 8, 2016

POLIENNE READING IN STYLE

Move over, mini skirt, want deze lente is de midi skirt hét item in je summer garderobe! Veelzijdig en easy to wear, en tegelijkertijd smart and stylish.

Hoe draag jij de midi skirt het liefst? Zijn er zaken waaraan je moet denken vooraleer je de deur uitstapt?
Mijn midi skirts draag ik vaak op dezelfde manier: met een paar coole sneakers en een simpel t-shirt of korte trui. Zo gaat de aandacht volledig naar de rok en wordt het geheel niet té girly voor mij. Hoewel ik het prachtig vind op andere vrouwen, zou ik er heel raar uitzien met een paar hoge hakken onder mijn midi skirt. Natuurlijk moet het geheel wel in balans blijven, dus ik probeer er altijd voor te zorgen dat de midi skirt mijn taille goed benadrukt en dat mijn hals vrij is voor wat extra optische lengte.

cks_wmn_S16_CKS_WMN_Polienne_HR(25)_low

>> SHOP THE LOOK <<

Lees je vaak?
Tijdens mijn studie Taal- en Letterkunde las ik minstens een boek per week, maar door die grote hoeveelheid aan verplichte literatuur ben ik even verzadigd en doe ik het nu rustiger aan. Ik heb tegenwoordig niet veel tijd om te lezen, maar af en toe pak ik er een luchtig en inspirerend boek bij zoals ‘Girl Boss’ van Sophia Amoruso, ‘How To Be Parisian’ van Caroline De Maigret en ‘On Top’ van Anna Nooshin.

Wat is je favoriete boek?
Kill your darlings! Ik lees zoveel verschillende soorten literatuur dat ik er onmogelijk een favoriet kan uitpikken. In mijn vrije tijd lees ik graag historische misdaadromans met een religieus kantje, dus de werken van succesauteur Carlos Ruiz Zafon liggen bijvoorbeeld zeker op mijn boekenplank. Daarnaast ben ik ook fan van het proza van de grote Willem Elsschot. Oké, en stiekem blijft Harry Potter natuurlijk ook favoriet!

cks_wmn_S16_CKS_WMN_Polienne_HR(28)_low

>>SHOP THE LOOK <<

Welke boeken staan er nog op je wish list?
Verschillende mensen hebben mij ‘De Engelenmaker’ van Stefan Brijs, ‘The Birth Of Venus’ van Sarah Dunant en ‘The Gun Seller’ van Hugh Laurie aangeraden, dus die moet ik zeker eens lezen!

Is het je droom om zelf ooit een boek te schrijven?
Ik denk dat dat faliekant zou aflopen! Ondanks het feit dat ik graag schrijf, ben ik erg snel afgeleid en geïnteresseerd in andere dingen. Het zou dus voor mij een zenuwslopende opdracht zijn om een volwaardig boek in elkaar te boksen. Ik hou het dus voorlopig bij mijn online schrijfseltjes!

cks_wmn_S16_CKS_WMN_Polienne_HR(29)_low

>> SHOP THE LOOK <<