< overview
March 17, 2016

POLIENNE TRAVELS & DREAMS

De kans is groot dat je CKS WMN-muze Paulien Riemis (aka Polienne) deze zomer tegen het lijf loopt in Barcelona, Ibiza of Miami. Inclusief ton-sur-ton-outfit!

Wat staat er op je bucket list wanneer je op reis gaat?
Op reis ontspan ik me volledig en doe ik waar ik écht zin in heb. Een boek per dag uitlezen of een hele nacht opblijven rond een vuurtje zijn geen uitzonderingen op vakantie.

Het liefst ga ik op een uitgebreide stedentrip. Dan kan ik musea bezoeken, shoppen en terrasjes afschuimen. Als ik toch op strandvakantie ga, moet er voldoende cultuur in de buurt zijn om uitstapjes te maken. Ik kan heel moeilijk een volledige week liggen zonnebaden. Een avonturier durf ik mezelf niet te noemen, maar je kunt me zonder problemen ergens in een tent droppen.

Op reis gaan betekent voor mij ook inspiratie opdoen. Bij elk mooi uitzicht of schattig hoekje zie ik mogelijkheden voor foto’s, waardoor ik op vakantie vaak héél veel content verzamel voor de blog.
ton sur ton - 2

SHOP THE LOOK

Ga je soms ook voor professionele doeleinden op reis?
Meestal zelfs. Vroeger, toen ik fulltime als model werkte, reisde ik heel wat af: van de Filipijnen tot New York. Ook nu als blogger ga ik regelmatig op business-trips voor verschillende merken. Vorig jaar heb ik voor mijn blog Saint Martin, Berlijn, Val Thorens, Sardinië, Parijs en Oslo bezocht. Superleuk!

color popping- 3

SHOP THE LOOK

Ton sur ton is dé trend van SS16. Ideaal om te dragen op reis?
Ton sur ton krijgt voor mij zeker een go! Je ziet er een stuk langer uit, en je hebt maar weinig nodig om je outfit er speciaal te laten uitzien. Ideaal, want tijdens het reizen sleurt niemand al zijn accessoires mee. Door te spelen met texturen en stoffen (een wollen trui op een zijden broek bijvoorbeeld) blijft het interessant. Daarnaast raad ik aan om het bij neutrale kleuren te houden. Weinig mensen komen weg met een kanariegele look in ton sur ton, zelfs niet op vakantie. Als je dan toch voor een felle print gaat, compenseer je je outfit het best door je accessoires en schoenen sober te houden. Just try, you’ll see it’s fun!

Een total look in ton sur ton verkort daarnaast aanzienlijk je ochtendtafelen  én je hebt drie keer zoveel opties omdat je ofwel alles samen kunt dragen, ofwel alles apart met andere stukken uit je koffer. Veelzijdig, sterk en makkelijk, meer argumenten heb ik zelf ook niet nodig.

Ik ben grote fan van de ton-sur-ton-stukken uit de collectie van CKS WMN in donkergrijze palmprint, omdat de kleuren heel flatterend zijn en de print zomers,  maar nooit schreeuwerig oogt. Het is zo fijn om de stukken aan te trekken en zonder extra accessoires meteen met een sterke look naar buiten te kunnen wandelen.

_I5P6184 FLATTEN MINDER SATURATIE

SHOP THE LOOK

Welke bestemmingen staan op jouw wishlist?
Door Thailand en de Filipijnen te bezoeken, ben ik heel nieuwsgierig geworden naar de rest van Azië. Het liefst wil ik naar Vietnam en Maleisië: een intrigerende combinatie van een rijke cultuur en paradijselijke uitzichten. Daarnaast wil ik graag nog op avontuur in Californië.

Misschien een beetje cliché, maar zo’n Amerikaanse roadtrip zou ik graag eens doen. Ik heb ooit met twee vriendinnen een miniroadtrip door Frankrijk gemaakt met de auto en een tent, en dat smaakte naar meer.

Daarnaast wil ik graag zoveel mogelijk landen en culturen ontdekken. Het lijkt me verschrikkelijk de rest van mijn leven naar dezelfde camping in Frankrijk te gaan.

Aan welke vakantie hou je mooie herinneringen over?
Mijn reizen naar Kosovo zullen me altijd bijblijven. Niet het eerste land waar je aan denkt bij het woord vakantie, hé? :-) Mijn ouders leerden begin 2000 vluchtelingen uit Kosovo kennen die na een jaar in België gewoond te hebben weer teruggekeerd zijn naar hun thuisland. Daarna zijn we hen verschillende keren met het hele gezin gaan bezoeken. In het begin was dat wat confronterend, aangezien bijna alle huizen platgebombardeerd waren en er gewoon legertanks door de zandstraten reden. Maar het was prachtig om te zien hoe het dorpje elk jaar een beetje meer opgebouwd was. De mensen zijn er ook zó warm. Heel fijne ervaringen waren dat telkens!

ton sur ton - 3

SHOP THE LOOK