< overview
February 26, 2016

POLIENNE X CKS STYLING EVENT:
BE PART OF IT & GET INSPIRED!

Aanstaande vrijdag is het zover: Polienne neemt op 4 maart voor één avond CKS Antwerpen over en verandert de shop in een heus styling event. Bereid je voor op private shopping, personal styling, music, drinks, food én natuurlijk heel wat inspirerende fashionista’s… Ook zin in een ultieme shoppingnight? Lees verder en ontdek hoe jij erbij kan zijn met je bestie, lover of favoriete after-work collega!

De samenwerking met blogster Polienne moet gevierd worden en dat doet CKS/FRIDAY in stijl… Volgende week vrijdag ondergaat de Antwerpse CKS-winkel een metamorfose en verandert de shop in een uniek styling event!

Polienne kan natuurlijk niet ontbreken op haar eigen party en ontmoet maar wat graag alle CKS-lovers. Als model en fashionista helpt ze je bovendien verder met personal styling advice. Relaxen doe je onder andere dankzij de producten van Rituals. Zin in een hair make-over? De Antwerpse hair wizzard Bobby Black neemt graag je lokken onder handen. Die cointreau-cocktail en bijhorende tunes maken het allemaal nog wat gezelliger. En uiteraard: shoppen is toegestaan!

How to attend?

Neem een leuke selfie met de selected look van Polienne,

tag met #selectedbypolienne @cksfashion én win een van de 20 duotickets!

Waag je kans nog tot en met 29 februari… Fingers crossed!

Unknown