< overview
April 8, 2016

POLIENNES COMFY FOOD

Comfort food is eten dat je snel klaar kunt maken en waar je blij van wordt. Bereid je favoriete makkelijke gerecht als troost voor jezelf na een mindere dag, of geniet er samen van met vrienden en familie. Oma’s kippensoep staat alvast niet op nummer één als Poliennes comfy foodInstant noodles, tiramisu en macaroni daarentegen

Wat is je favoriete comfort food?

Huisgemaakte macaroni met kaassaus! Eigenlijk vraagt dat wel wat werk. Waarom ik het gerecht dan toch comfort food noem? Omdat ik macaroni het liefst op vrijdagavond uit een reusachtige kom lepel terwijl ik in de zitbank aan mijn opgenomen afleveringen van ‘Temptation Island’ en ‘The Voice’ begin.

Desserts eten als ontbijt. Go or no-go?

GO! Jammer genoeg ben ik absoluut geen keukenprinses. Ik ken dus ook weinig recepten. Maar een van mijn lievelingsdesserts die ik ’s ochtends graag als ontbijt verorber, is tiramisu. Mijn favoriet is de versie met bastognekoeken en speculaaskruimels. Het recept blijft hetzelfde als bij de klassieke  tiramisu. En het toeval wil dat ik dat net heel lekker kan klaarmaken. Je vervangt alleen de lange vingers door bastognekoeken en werkt af met vermalen speculaas in plaats van cacaopoeder. Finger lickin’ good!

De lijn tussen comfort food en guilty pleasures is dunner dan dun. Wat zijn jouw guilty pleasures?

Reality tv-shows als ‘Hotter Than My Daughter’ en ‘Supersize vs Superskinny’, van thuis uit werken in dieren-onesies, popmuziek uit 2004 en hele dure magazines kopen om in mijn interieur te leggen, maar ze dan nooit te lezen.

cks_wmn_S16_CKS_WMN_Polienne_HR(5)_low

>> SHOP THE LOOK <<

cks_wmn_S16_CKS_WMN_Polienne_HR(4)_low

>> SHOP THE LOOK <<

cks_wmn_S16_CKS_WMN_Polienne_HR(2)_low

>> SHOP THE LOOK <<