< overview
November 18, 2015

RESET YOURSELF KIT

Net zoals je huis regelmatig een flinke poetsbeurt nodig heeft, kan je lichaam ook af en toe een ferme opkikker gebruiken. Het feestgedruis komt langzaamaan in zicht, maar wacht niet tot je goede voornemens gemaakt hebt om het wat gezonder aan te gaan doen. Al dat zoets, hartigs en alcoholisch zal zich sowieso ergens opstapelen in je lichaam. Hoog tijd om nieuwe energie op te doen en jezelf eens in de watten te leggen! Om je alvast goed op weg te helpen stelde CKS/FRIDAY een RESET YOURSELF KIT samen. Check it out!

Reset After Drink
Dit antikaterdrankje belooft je de dag na een avondje doorzakken (op oudjaar bijvoorbeeld) een stuk aangenamer te maken. Door de choline die in het drankje zit, krijgt je lever een boost, waardoor de alcohol sneller afbreekt. Het werkt als volgt: giet het antikaterdrankje in een glas, voeg er de zoutoplossing aan toe en drink het volledig uit. Hello there, headache free day after!

detox antikaterdrankje

Deep down detox
Voor een zuivere teint houd je je gezicht een paar minuten boven een kom heet water. Scrub daarna zachtjes je gezicht en smeer er vervolgens het Formula 10.0.6 deep down detox masker op. De sinaasappel en bergamot zorgen voor een instant frisse teint. Laat het masker inwerken door het in te masseren met de topjes van je vingers. Onzuiverheden en overtollig talg worden vrijwel meteen geabsorbeerd. Spoel je gezicht vervolgens met water en reinig het tenslotte met een tonic.

cks_detox_02

Skin-clarifying mud mask*
De skin-clarifying mud mask van Formula 10.0.6 met aardbei en duizendblad is één van onze favoriete maskers. Het masker is zuiverend, gaat verstopte poriën tegen en kalmeert de huid. Wanneer je het masker aanbrengt, ontstaat er een warm tintelend gevoel. Was even later je gezicht met lauw water en voel je strakkere huid, verlost van dode huidcellen. Een heerlijk verfrissend gevoel!

* Enkel verkrijgbaar als sachet in de RESET YOURSELF kit via onze webshop.

mud mask

Overnight success*
De overnight success patches van Formula 10.0.6 met tea tree extract en druivenolie work magic while you sleep. Acne en een gevoelige huid krijgen een ware opkikker van deze overnight patches. Was je gezicht voor het slapengaan met een cleanser en breng vervolgens de patches aan. Haal ze er ’s morgens af en was je gezicht opnieuw met een cleanser.

Heb jij soms last van hoofdpijn, migraine of vermoeide ogen? Probeer dan zeker ons ice eye gel mask uit. Wil je een rode huid vermijden na het bijwerken van je wenkbrauwen, warm het masker dan even op. Happy shiny face! 

*Enkel verkrijgbaar als sachet bij de RESET YOURSELF kit in 5 CKS winkels (Antwerpen, Hasselt, Knokke, Waasland en Wijnegem)

cks_detox_223

Cleansing detox foot pads
Een voetverzorging doet altijd deugd! Smeer je voeten ’s avonds in met een vettige crème en masseer ze vervolgens. Wanneer de crème volledig geabsorbeerd is, kan je de cleansing detox foot pads aanbrengen. Ga één uur later slapen en haal de foot pads er ’s ochtends terug af. Je zal zien dat de detox foot pads zullen verkleuren en dat is helemaal normaal! De pads absorberen ’s nachts namelijk gifstoffen. Gebruik ze totdat ze niet meer verkleuren en you’re good to go!

foot pads

hoofdbeeldmailingOnze RESET YOURSELF KIT krijg je gratis bij aankoop vanaf € 129,95 uit de CKS WMN/FRIDAY collectie zolang de voorraad strekt. Daarnaast is hij ook apart verkrijgbaar voor € 19,95. OPGELET: de kit die je kunt kopen in onze webshop (klik hier), verschilt lichtjes van de versie in de winkels (CKS shop in Antwerpen, Hasselt, Knokke, Maastricht en Waasland) en is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

Extra feel good tips nodig, neem dan zeker een kijkje hieronder!

Eat clean, live well
Lekker en gezond seizoensgebonden eten, yes we can! Vermijd een te zware maaltijd drie uur voor je gaat slapen, kauw goed, luister naar je lichaam en kies voor kleurrijke seizoensgroenten. Vermijd ook geïndustrialiseerd voedsel dat rijk is aan conserveringsmiddelen, additieven en kleurstoffen. Zo zal je lichaam tegen de feestdagen verlost zijn van giftige stoffen, een vale teint en zal je meer energie hebben!
 eat clean

Keep on drinkin’
En dan bedoelen we geen koffie of alcohol! Drink ’s ochtends een glas warm water met citroensap, ’s middags een infusie van biologische citroen en honing en net voor het slapengaan een tas warm water met een paar druppels oranjebloesemwater. Your body will thank you!

cks_detox_18

Perfumed bath
Voeg een paar druppels geurende olie toe aan een warm bad, nog wat extra rozenblaadjes en droom heerlijk weg!
 bad detox