< overview
May 27, 2016

ROCK & ROLL FRIDAY WITH SIAM

Zangeres en muzikante SIAM houdt het in haar eigen outfits graag stoer en sober, en daar zijn haar selected looks de perfect proof van. Ze ging op zoek naar eenvoud in de collectie van FRIDAY en koos voor zwart en nonchalant stoer als basis voor haar samengestelde outfits. 

Zwart op zwart op zwart. Bij een andere kleur zou het gewoon too much zijn, maar bij zwart kan het wél in so many different ways. Zwart mag heel basic lijken, je kunt er gewoon bijna geen slechte combi’s mee maken. Basic black is al sinds jaar en dag here to stay. Ook in z’n stoerste vorm.

Ga je ’s avonds op stap, een weekendje weg of naar een festival? Het mouwloze zwarte jeansjasje is met z’n uitrafelingen de venturous special treat bij uitstek voor je outfit. Keer op keer très rock ’n roll!

1DSC_2494

>> SHOP THE LOOK << 

Streepjes zijn tegenwoordig ook terug all over the place. De losse snit van deze striped tee vormt samen met de strakke zwarte skinny jeans een well-combined outfit. Lekker stoer, maar toch vrouwelijk: het is al vaker gebleken dat het een geslaagde combi is. En ook voor 2016 is deze nonchalante nouveau grunge look helemaal summerproof.

1DSC_2470

>> SHOP THE LOOK <<