< overview
February 2, 2016

SELECTED BY POLIENNE:
PUT ON YOUR PALMTREES

Model, blogster én avontuurlijke tomboy by heart Polienne selecteert voortaan de leukste CKS/FRIDAY outfits. De allereerste is een sneak peek naar de zomer. We geven het toe: ons favoriete seizoen is nog net iets te veraf om weg te dromen over sun & sea… Of toch? Polienne verklapt ons nu al in welke outfit we straks cocktails nippen. Kleine tip: let’s get spanish palmish, zodra die eerste zonnestralen zich weer laten zien!

Prepare yourself for some serious dreaming, want de palmboomprint neemt deze zomer het strand- én straatbeeld in. Laat dat angstzweet achterwege, want deze trend is er eentje die helemaal niet in de buurt komt van het Hawaïhemd van nonkel Franky.

selected by polienneBlogster Polienne toont ons hoe het wél moet.

 

Polienne x CKS, a perfect match!

CKS/FRIDAY is steeds op zoek naar inspiring city women en vond op haar zoektocht leading lady in het Belgisch fashion bloggen Paulien Riemis – a.k.a. Polienne. Model, avonturier en tomboy by heart. Een fashionista met pit, dat is ze ook. Een match made in heaven dus! Voor de gelegenheid selecteert ze vanaf nu haar perfecte CKS-outfits, dé looks die in 2016 stuk voor stuk de stad zullen veroveren in style.

Put on those palmtrees

Poliennes eerste selected look is een sneak peek naar de trends van aankomende zomer. Vergeet knaloranje of fluogroen, de palmtreeprint werkt het best in zachte, sobere kleuren. Deze jumpsuit draag je perfect casual, gecombineerd met een stel comfy sneakers, zonder in te boeten aan klasse. You’re good to go in no time!

Shop de outfit!

Polienne72dpi