< overview
August 17, 2016

SELECTED LOOK POLIENNE: SUMMERTRIP

Van plan om nog een last minute citytrip mee te pikken? Polienne zorgt voor een wereld aan mogelijkheden op vlak van je kledingkeuze. Get ready for a fun-filled and stylish summer!

Je valies maken voor een zomers tripje resulteert bij de gemiddelde vakantieganger al es in een halve stressaanval. Let’s face the facts: je bent geneigd om meer in te pakken dan je nodig hebt. Dat komt wellicht omdat je niet de juiste dingen selecteert.

Geloof het of niet: het is mogelijk om te bezuinigen op die zware koffer. Je hoeft zelfs niet langer op je koffer te gaan zitten om ‘m dicht te krijgen!  Het geheim? Kies kledingstukken die ruimte en tijd besparen. De truc is om outfits samen te stellen die je zowel overdag als ’s avonds kan dragen. Draag je overdag een shortje met een topje en sandaaltjes? Dan ruil je dat shortje ’s avonds rond aperitieftijd in voor een stijlvolle lange rok. Cocktails, anyone?

WMN_LUXE_2.1.0030-2

Ook Polienne houdt van packing smart & light. Deze look, die ze samenstelde voor een zonovergoten Summer Trip, wordt je beste travelbuddy. Het is een comfortabele en neutrale look waarmee je door stadjes kunt kuieren, naar de markt kunt gaan en terrasjes kunt doen. Een zomers zonnehoedje zorgt ervoor dat je beschermd én stijlvol de zon in gaat.

Ontdek hier meer Summer Trip looks

Nog geen reisplannen? Boek nu je last minute op Jetair en krijg 10% op jouw favoriete CKS Summer Trip look!