< overview
December 10, 2015

Selected party look

December rijgt de feestdagen aan elkaar. Hip voor de dag komen op kerstavond, kerst én oudjaar? Het lijkt een moeilijke opgave, maar met deze drie kant-en-klare outfits heb je in no time de ideale partylook in handen. Hooray!

1. Christmas Eve outfit

We vertelden je het al eerder: breng tijdens de feestdagen contrast in je outfit. Mix bijvoorbeeld zwarte en witte kleuren Vermijd wel de combinatie van rood en groen. Je wilt er in geen geval uitzien als een kerstboom (of kerstvrouw). Ga ook voor kleding waar je je makkelijk in voelt. Lees: niet te aansluitend, want meestal eet je veel meer dan gewoonlijk op kerstavond. Kies je toch voor een strakke outfit, zorg dan dat die elastisch genoeg is, zoals deze Amalias dress.

cks_wmn_CKS_WOMEN_W15_94_HR_high

Amalias dress, € 89,99. Opaque tights, € 9,99.

2. New Year’s Eve outfit

Oudjaar is de ideale gelegenheid om de regels aan je laars te lappen. Haal die verleidelijke jurkjes en doorzichtige bloezen dus maar uit de kast. Ook wit, lichtroze en zwart doen het goed samen op de dansvloer. Draag je T-shirt op een stoere zwarte rok en combineer die met stijlvolle, maar stoere sneakers of boots. Pumps en pijnlijke voeten zijn a big no-no, zeker als je tot in de vroege uurtjes wilt shaken. Werk je make-up af met een mooie lipstick die past bij je teint, want op oudjaar mag het al eens iets meer zijn.

cks_wmn_CKS_WOMEN_W15_96_HR_high (1)

Blouse Carie, € 59,99.  Skirt Fago, € 59,99.

3. New Year’s outfit

Je bent nog nauwelijks bijgekomen van het feestje van gisterenavond of je moet alweer nadenken over je outfit voor vandaag. Onze tip om die wallen en vale teint te verbergen? Toon lef, trek dat ene glitterjasje aan en schrap het woord overdressed even uit je woordenboek. Een stoere zwarte leren broek in combinatie met een zwart T-shirt is ontzettend mooi én feestelijk. De ogen zullen tijdens de feestdis meer op je outfit gericht zijn dan op jouw 4-uur-slaap-snoetje. Winning!

cks_wmn_CKS_WOMEN_W15_99_HR_high (1)

T-shirt short sleeve Aisha, € 39,99. Cardigan Greer, € 59,99. Trousers Jolenata, € 79,99.