< overview
August 3, 2015

Coming up soon on VTMKZOOM: Kattenoog

VTMKZOOM start dit najaar met de gloednieuwe fictiereeks Kattenoog – Het Geheim van de Griezelclub. Deze griezelreeks op kindermaat is van de hand van Anjali Taneja, de bedenkster van onder andere ‘Het Huis Anubis’ en ‘Vrijland’. Verwacht je aan mysterie, spanning én humor; griezelen met een knipoog dus. De cast bestaat uit Ian Thomas, Kürt Rogiers, Eline De Munck, Urbanus en nog vele andere.

Met deze fictiereeks zet hoofdrolspeler en tieneridool Ian Thomas zijn eerste stappen in de acteerwereld. Het verhaal speelt zich af in Kattenoog, een klein en karakteristiek dorpje aan de rand van een mysterieus meer. In het dorp heerst al jarenlang een griezelmysterie, waarvoor de Griezelclub in het leven wordt geroepen. De leden hebben de taak om het dorp en de inwoners te beschermen voor heksen, vampiers, weerwolven en ander gespuis dat uit is op het Kattenoog, een vreemde heksensteen met magische krachten die verborgen ligt aan het meer.

De uitzending is voorzien in het najaar bij VTMKZOOM, een deel van de acteurs zal te zien zijn in CKS kledij. To be continued…