< overview
March 7, 2016

TOYS FOR GIRLS

Meisjes met sneakers en jongens met vlechtjes: anno 2016 kan en mag alles. Een man mag – met mate – wenen tijdens The Notebook en een vrouw mag op café gaan – met maten. Een tijd waarin de independent woman zegeviert (thank you Queen B) en toys niet meer alleen voor de boys zijn. Ben jij zo’n stoere chick? Dan zijn deze vijf must-haves zeker iets voor jou! 

1. Fan van fixies
Het rijden met fixed gear bikes, aka fixies, wordt wereldwijd steeds populairder. Een handjevol fietskoeriers in steden als New York en Londen trapte de trend enkele jaren geleden op gang. De subcultuur die toen ontstond, is momenteel aan het uitgroeien tot dé urban fietstrend van het moment. Het gebrek aan versnellingen, spatborden, bagagedragers en soms zelfs remmen maakt van fixies eigenlijk de simpelste fietsen op aarde. Maar zoals iedereen weet: less is more. Pimp je fixie helemaal naar jouw unieke smaak en ride that bicycle!

toys for girls - Fixies

2. Polaroid pics
Baal jij er ook soms van dat alles wel heel digitaal is geworden? Dat die epic selfie of groepsfoto met je squad nooit tastbaar zal zijn? Polaroid to the rescue! Tegenwoordig zijn er veel betaalbare Polaroid-camera’s op de markt die bovendien jouw outfit helemaal af maken door hun retrolook of flashy kleurtje. Feestjes, festivals, op reis of op het strand: Polaroid is de perfecte plus one. Eén klik en je foto wordt geprint: easy as that. Het gevoel wanneer je een foto voor je ogen ziet verschijnen en je hart een sprongetje maakt, is onbetaalbaar (lees: 1 euro per foto).

toys for girls - Polaroid UA 2

3. Popcorn @ home
De tijd waarin een thuisbioscoop alleen voor de lucky few was weggelegd, is helemaal passé. Het enige wat je these days nodig hebt, is een smartphone en een projector. Het simpele kartonnen doosje waarin je je smartphone plaatst, vergroot niet alleen het beeld; ook het geluid wordt door de akoestiek van de doos versterkt. Zo transformeer je jouw slaapkamer in een handomdraai in een cinemazaal. Popcorn, iemand?

toys for girls-smartphone_projector_2.0_lukpro2_11_rgb-w1500

4. Back to the 80s
Remember the days waarin MTV nog om muziek draaide – en nog muziek draaide – Madonna nog maagd was en E.T. naar huis belde? De tijd kun je helaas niet terugdraaien, maar gelukkig vind je hier en daar nog restanten uit die periode. Denk aan skinny jeans, Ray-Bans en jeansjasjes. Maar onze ultieme favoriet uit de jaren 80 blijven de roller skates. Lucky us zijn ze nu helemaal back én in een leuk jasje gestoken. Fast & fashionable: de perfecte combo als je het ons vraagt!

toys for girls - Roller blades 2

5. DIY speaker
Ben jij een stiekeme nerd die verzot is op de nieuwste technologische snufjes? Steek het niet langer onder stoelen of banken want geek is the new chic. Met deze DIY Speaker Kit van Technology Will Save Us kun je jouw inner nerd helemaal loslaten. Heel leuk om te maken en het eindresultaat mag er ook wezen. Justin Bieber laten knallen door een gele ballon: we like!

toys for girls - diy speaker

Copyright foto’s: ©Pinterest