< overview
March 14, 2016

Trend report: sporty spice

De half bun en de just out of bed look: wij vrouwen zijn een pro geworden in het faken van een nonchalante stijl. I woke up like this … Yeah right! Sneakers nemen al een tijdje de plaats in van stiletto’s en het ziet ernaar uit dat de comfy look nog een hele tijd zal meedraaien in de fashionscene. In de zomer van 2016 dragen we sportkledij zonder te sporten en zijn we too cool for school met een training, zilveren jacket en sneakers. Ga voor een bad ass black outfit, mix black & white of doe eens gek met zilver.

Bad Ass Black
De eerste vrouw die geen zwarte kledingstukken in haar kast heeft hangen, moeten wij nog tegenkomen. Zwart blijft een topper omdat het heel basic is en te combineren valt met zo goed als alles. Ga voor all black en transformeer in een stoere chick waar niet mee te sollen valt. Tip: geef je outfit deze zomer een sporty twist met unieke T-shirts, sweaters of trainings. 

1DSC_1913

SHOP NOW
CKS Sporty black

Black & White
Is louter zwart net iets te eentonig voor je? Combineer je outfit dan gerust met witte elementen. Je kunt zo stoer gaan in je outfit als je zelf wilt. Tomboys zoals Isolde van SIAM geven bijvoorbeeld de voorkeur aan een zwarte dungaree met witte T-shirt, terwijl girly types voor een zwart minirokje kiezen. Het handige aan deze stijl is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. To quote Samson: “Combineren combineren, wie zijn best doet, zal het leren”.

1DSC_2155

SHOP NOW CKS Sporty B&W

Shine in Silver
Sta je graag in de spotlights? Zwier een zilveren jasje over je sporty outfit en je zult ongetwijfeld menig hoofd doen draaien. Deze eyecatcher smukt elke outfit op – of je nu gaat voor een broek of een jurkje – en mag dan ook niet ontbreken in je kleerkast!

1DSC_1579

SHOP NOW CKS Sporty Silver

CKS Sporty Silver1