< overview
April 13, 2016

TREND REPORT: TAKE ME TO THE 70’S

There’s a new trend in ‘pantsland’. Je had het misschien nooit gedacht, maar je vertrouwde skinny, bootcut en boyfriend broeken zullen plaats moeten maken voor … de olifantenpijpen! In de circle of life van de modewereld komt alles terug, en ook dit model komt rechtstreeks uit de teletijdmachine. Met flared pants rond je booty waan je je zo in de jaren 70. Een must have met een oldskool touch voor de zomer van 2016!

Trust us, niks zo toegankelijk als flared pants, want die broeken passen werkelijk in de kleerkast van élke vrouw. Welk figuur je ook hebt, met dit fashion item kan je moeilijk verkeerd doen. Besides, die olifantenpijpen zijn gewoon geweldig comfortabel en luchtig. Perfect summerwear dus!

Een stevige boezem? De wijd uitlopende pijpen zijn ideaal om je outfit in balans te houden omdat ze ook de aandacht naar onderen trekken. Dat geldt ook voor ladies met een peervormig figuur. Een model dat losjes rond bredere heupen hangt en vanaf je knieën wijder uitloopt, zorgt voor zachtere rondingen en de juiste proportie. Voor the little ones onder ons is een exemplaar dat strak rond je dijen zit dan weer beter geschikt.

<< SHOP THE LOOK >>

WMN_LUXE.3.2.0028_LR

WMN_LUXE.3.3c.0010_LR

Een high waistmodel, laat je benen extra slank en langer lijken. Zo’n broek creëert ook rondingen in een boyish figuur. Hurray for optical illusions! Een oversized bloesje erbij dat je half of volledig in je broek stopt, maakt je outfit een tikkeltje nonchalant. Sandalen of pumps met een plateau eronder en het plaatje is af. Veeleer een sneakerlover? Dan ga je simpelweg voor een stoerdere, sporty look die toch streetstyle proof is.

Qua materiaal is er keuze genoeg. Jeans — van light stonewash tot original dark denim — is sowieso een goede keuze. Of go wild met een opvallende kleur en een zomerse soepele, los vallende stof!

<< SPOT THE LOOK >>

stealthelook.com

thefashiontag.com

www.fashionisingpictures.net

www.justrends.es

www.textilia.nl

www.fashionisingpictures.net