< overview
February 11, 2016

VALENTINE SPECIAL: THIS IS WHAT YOU REALLY WANT

Al dat zeemzoet gedoe is niet voor iedereen weggelegd. Maar in plaats van hardnekkig tegen de hype te spartelen, kun je die evengoed met liefde omarmen. Want het kan ook anders: deze reeks atypische geschenkideeën voor hem en haar doorboren de clichés met pijl en boog.

KG---Joost-Arijs---valentijn-tweepersoonstaartje-560

Een taartje dat bestaat uit donkere chocolademousse, cremeux van framboos, chocoladebiscuit én Bretoens zanddeeg? Je zou voor minder in zwijm vallen. Toppatissier Joost Arijs pakt het deze tijd van het jaar stukken minder klef aan dan zijn collega-patissiers. Een modern taartje voor twee mét pit is het resultaat!

Enkel verkrijgbaar voor 2 personen van 10 tot 14 februari. € 13.
www.joostarijs.be

3. christmas bucket list - nptb boek

Nog hopeloos op zoek naar een romantisch eetadresje? Geen nood: laat je inspireren door het New Places To Be-boek, de ultieme gids voor wie graag unieke, inspirerende en trendy adresjes in België ontdekt. Alle teksten zijn, net als op de website, voorzien van inspirerende foto’s die de hippe en creatieve interieurs alle eer aandoen.

Haal je gids nu in de boekhandel of in de webshop! € 17,99.

 

helen b beker

Gegarandeerd scoren? Verras je lief dan met een ontbijt op bed en deze gepersonaliseerde koffiebeker. De Belgische creatieve duizendpoot, Helen Blanchaert van het label ‘helen b’, maakt deze bekers met de hand uit porselein en schrijft er lieve woorden op met Indische inkt.

€ 13.

 

studio flash awesomeness

Niet te veel toeters en bellen op Valentijn? Kies dan voor een eenvoudig cadeautje en laat de commerciële gekte achterwege. Time for some DIY! Deze you+me = awesomeness postkaart zet alvast de juiste toon.

 € 2,50.

 

alps organisor

Doe je chaotisch lief deze Alps Organiser cadeau. Ideaal om structuur te geven aan zijn documenten, brieven en facturen. En dat op een mooie manier! Schrijf in potlood een lieve boodschap op de witte bergen en verras je liefste.

 € 79,90.

 

 

clodette snijplank

Is je vriend een held in de keuken? Beloon hem dan met deze stoere snijplanken van het label Clodette. Ze zijn vervaardigd uit hetzelfde materiaal waaruit skaterampen worden gebouwd. Dat maakt ze ook meteen onverslijtbaar, mesvriendelijk én hittebestendig. Nog een leuke extra? Ze mogen ook in de vaatwasser!

€ 32,90.

 

Schermafbeelding 2016-02-02 om 11.46.20

Avondje uit op Valentijn? Gelijk heb je! Geef je vriend daarom een handgemaakt strikje van Bowking cadeau. Bowking maakt unieke feestelijke vlinderdassen uit oude stofjes, van klassiek tot hip en trendy. Alle strikjes zijn limited & made in West-Vlaanderen.

vanaf € 24,99.

 

alphabetical

Verkondig je liefde met behulp van deze woordslinger set en geef je kamer meteen een andere look. Met The alphabetical kan je zelf een mooie feestslinger maken. Met 108 letters en cijfers is het ook ideaal voor gebruik tijdens verjaardagen of speciale aankondigingen. De letters zijn vervaardigd uit gerecycleerd karton en meten elk 15 x 15 cm.

€ 44,90.

shop the look

Nog steeds op zoek naar de geschikte outfit voor Valentijn? Neem dan hier een kijkje!