< overview
May 2, 2016

Young & Iconic – Hotspots for youngsters

Na de schooluren jagen de young & iconic kids van CKS voor 100 % hun dromen en passies na. Maar waar kun je die youngsters spotten als ze niet op de schoolbanken zitten of bezig zijn met hun bijzondere hobby? Bboy Flysi, Dj 13 amps, Bgirl Camine en Dj Oscar Santos verklappen ons hun favoriete must visit van het moment in Leuven en Antwerpen. Time to reveal their best hotspots in town!

‘Bij de Deense goodieshop Flying Tiger koop je de tofste hebbedingetjes. Héél leuk om hier samen met je vrienden wat rond te neuzen en bovendien superbetaalbaar voor tieners’, zegt Amber Broos, aka iconic Dj-kid 13 amps.
Brusselsestraat 12-14, 3000 Leuven – www.flyingtiger.be.

Flying Tiger

Tegen de Double Decker, Sunshine Chicken of de Junior Folie van Burger Folie kan Amber geen nee zeggen. ‘Ik testte alle burgertenten in Leuven uit en deze is zonder twijfel de beste!’
Muntstraat 4, 3000 Leuven – www.burgerfolie.be.

Burger Folie

Bij Punto Caffè in Leuven serveren ze heer-lij-ke koffie. ‘Een fijne hangout om na school gezellig wat bij te kletsen’, vindt Amber. Ook in het weekend is deze plek, gelegen tussen de Diestsestraat en de Bondgenotenlaan, een ideale pitstop tussen het shoppen door voor taart en andere sweets.
L. Vanderkelenstraat 17a, 3000 Leuven – www.facebook.com/puntolovers.

Punto Caffè

Er loopt Mexicaans bloed door Dj Oscar Santos’ aderen, dus het kan niet anders dan dat hij dol is op taco’s, quesadilla’s en nacho’s. Zijn favoriete plek for good Mexican food? Tacobar Tranquilo: een kleurrijke taquería en nieuwe must visit hotspot in Zurenborg!
Dageraadplaats 21, 2000 Antwerpen – www.facebook.com/tranquilo

Tranquilo

Breakdancer Faisi Van Hecke, beter bekend als Bboy Flysi, haalt zijn footwear altijd bij VIER. In die shop op een boogscheut van het Antwerpse ModeMuseum heb je een ruime keuze aan sneakers, baskets en andere streetwear.
Kammenstraat 66, 2000 Antwerpen – www.vierantwerp.com.

VIER

Faisi kijkt ook geweldig uit naar de Antwerpse vestiging van TGI Friday’s die er komt in 2017: ‘Slush, crispy chicken, bacon wrapped peppers, stacked burgers, brownies, smoothies … van die typische American dishes en drinks krijg ik nu al spontaan het water in de mond.’
Location to be announced – www.tgifridays.com.

TGI Fridays

Vlakbij het stadspark Hof Van Leysen kan je Bgirl Camine Van Hoof vaak vinden in Café Kamiel. De perfecte hotspot voor fresh and homemade ontbijt, lunch, taart en apéro op het cozy terras. En tijdens het weekend? Dan is hier tijd en plaats genoeg voor a good old brunch!
Markgravelei 90, 2000 Antwerpen – www.facebook.com/CafeKamiel

Café Kamiel