< overview
March 25, 2016

(Your) Mid Season Sale MUST HAVES: -30%

Deze lente neemt CKS je mee naar zuidelijke oorden. De collectie staat in het teken van easy living en is geïnspireerd op zwoele zomeravonden, de geur van wilde bloemen en de zon op je gezicht. Deze lente gaan we genieten! Ontdek de collectie online en bij je favoriete CKS-winkel van 25 maart tot en met 17 april. Wij delen onze Mid Season Must Haves met jou!

 

Loving the ‘chic-in-one’
Nu de lente z’n intrede maakt, verlangen we naar de eenvoud en moeiteloosheid van een jumpsuit. Easy to wear, easy to love! Deze chic-in-one wordt vast beste maatjes met de cocktail in je rechterhand op een feestje. Ben je op zoek naar een chique outfit voor een zomerse bruiloft of een sexy look voor een avondje uit? Grijp niet langer naar je eeuwige go-to jurkje en krik je stijl meteen drie levels op met een jumpsuit. The trend is here to stay.

Kobaltblauw is een intens donkerblauw dat zorgt voor een energieke mood. Met z’n koele ondertoon laat kobalt elke huidskleur mooi uitkomen, van porselein tot donkere chocolade. De diepblauwe kleur knalt in combinatie met wit, en wordt rijk en verfijnd met zwart. Voeg dus één of beide kleuren toe aan je ensemble.

image008

SHOP NOW!

image013

SHOP NOW!

Go grey – in style!
Grijs straalt eenvoud en elegantie uit en heeft een leuke edgy factor. Het is een kleur waar je echt alle kanten mee op kunt. Vul je wardrobe essentials dus snel aan met een veelzijdige grijze jurk. Van lichte en diepe tinten, tot prints: deze flawless grijze jurk is een ware must have. Combineer er lustig op los en test verschillende looks uit.

Tip: shoes do the trick.
Combineer een grijze jurk met veterschoentjes van feestelijk zwart of srpankelend wit lakleer voor een edgy en sexy uiterlijk. Met een paar pumps geef je meteen een polished touch aan je jurk voor een look. Mag het wat losser? Dan zijn hoge sneakers in lichte tinten het ideale schoeisel voor een dressed-down look.

image012

SHOP NOW!

image002

SHOP NOW!

image006

SHOP NOW!